تعریف درست از کاشت ایمپلنت :


ایمپلنت را به نوعی بازسازی و احیا کردن سلامت دندان ها میتوان ذکر کرد زیرا باید جویدن ، تکلم وصحبت کردن و زیبایی بدندان ها را در نظر داشت و با ترمیم و بازسازی کردن دندان ها با کاشت ایمپلنت می توان ، هم به زیبایی دندان ها و چهره فرد افزود .


ایمپلنت چیست؟


ایمپلنت یک قطعه کوچک دراندازه ریشه دندان می باشد.جنس این قطعه از تیتانیوم یا آلیاژهای تیتانیوم است که دارای درجه بندی های کیفی متفاوت می باشد.با پیشرفت علم دندانپزشکی و به خصوص در حوزه تخصصی ایمپلنت ، ایمپلنت هایی که امروزه تولید و وارد بازار میشوند از کیفیت های بالاتری نسبت به گذشته برخوردار هستند.


آیا فلز ایمپلنت یا تیتانیوم باعث آسیب یا واکنش در بدن میشوند؟


خیر.فلز تیتانیوم دارای خاصیت بیولوژیکی می باشد و بالاترین تطابق و ماندگاری را با بدن و استخوان فک دارد و واکنش آلرژیک ایجاد نمی کند.ایمپلنت به خوبی با استخوان فک جوش میخورد و به خاطر طراحی سطح آن ، هنگامی که با اکسیژن هوا ترکیب شود یک لایه اکسید تیتانیوم یا TIO2 روی سطح آن شکل میگیرد که باعث میشود در استخوان فک جوش بخورد یا اصطلاحاا Osseointegration  انجام پذیرد.


ایمپلنت دارای چه خصوصیاتی است؟


ایمپلنت وزن بسیار سبکی دارد و در عین حال دارای استحکام بالایی است زیرا این خاصیت سبب میشود که فشارهای اکلوزالی را به خوبی تحمل کند و در اثر نیروهای جویدن دارای تغییر شکل  نگردد و ماندگاری بسیار بالایی داشته باشد.


ایمپلنت چند سال ماندگاری دارد؟


اگر متخصص ایمپلنت دارای تبحر کافی باشد و کیفیت ایمپلنت دندان بالا باشد و کارخانه سازنده ایمپلنت  در دنیا معتبر باشد و بیمار بهداشت خود را به خوبی رعایت نماید ایمپلنت دندان بیش از  30 سال ماندگاری دارد .ضمن اینکه بیمار دارای ایمپلنت باید در طول سال حداقل 2 بار به متخصص ایمپلنت مراجعه کند و معاینات دوره ای خود را انجام دهد.در این بین برخی از شرکت های سازنده ایمپلنت ، ضمانت نامه های مکتوبی برای بیماران در نظر میگیرند.با این کار هم خیال متخصص ایمپلنت راحت میشود و هم بیمار اطمینان خاطری برای کاشت ایمپلنت می یابد .


دلایل کاشت دندان ایمپلنت چیست؟


کاشت ایمپلنت ، اعتماد به نفس بیشتری را برای بیمار به همراه خواهد داشت. دیده شده است ، بسیاری از بیمارانی که از دندان های مصنوعی یا دنچر استفاده میکنند در هنگام صحبت و به خصوص خندیدن ، به آرامی این کار را انجام   میدهند تا اطرافیان متوجه دندان های مصنوعی نگردند.

بسیاری از این بیماران از حضور در جمع و مهمانی ها خجالت می کشند و به همین دلیل دچار صدمات روحی و روانی از جمله افسردگی میشوند.  

3- با ازبین رفتن دندان های طبیعی در دهان استخوان فک هم تحلیل می رود و اگر چند سال بعد عکس رادیوگرافی از بیمار تهیه شود ، متوجه میشویم که استخوان فک هم از نظر کیفیت و حجم دچار تغییرات زیادی شده است.به عبارت دیگر استخوان دچار کاهش در ارتفاع و عرض می گردد و در پاره ای از موارد نیاز به بازسازیهای پیشرفته در فک خواهیم بود.


4- با از بین رفتن دندان ها عمل جویدن به خوبی انجام نمی شود.با کمبود دندان در دهان ، نحوه ی جویدن و خرد کردن غذا تغییر کرده و سبب مشکلاتی برای مفصل فکی-گیجگاهی می گردد.در مواردی ، تغییر در بسته شدن فک رخ می دهد ، مفصل فکی –گیجگاهی از موقعیت صحیح خود خارج شده و نیز ممکن است فک در باز وبسته کردن صدای غیر طبیعی ایجاد کند.


وقتی عمل جویدن به درستی انجام نشود ، بیمار دچار مشکلات گوارشی می شود و هضم غذا نیز به درستی صورت نمی گیرد.


آب شدن شکم

رژیم لاغری بانوان

خوش فرم شدن بدن

فیتنس بانوان

غذای چربی سوز

لاغری سریع

لاغری بدون رژیم

لاغری در خواب

چربی سوزی سریع

لاغری دائمی

لاغری در یک هفته

ورزش لاغری ران

تغذیه سالم

فیتنس زنان

ورزش لاغری شکم

ورزش بانوان

تناسب اندام در بارداری

قانون جذب

دندانپزشکی

دندانپزشک

دکتر دندانپزشک

ایمپلنت دندان

کلینیک دندانپزشکی

سایت دندانپزشکی

ایمپلنت

کاشت دندان ایمپلنت

زیبایی لبخند

لبخند زیبا

سئو

سئو تخصصی

سئو سریع

سئو سایت

سئو چیست

بهینه سازی سایت

سئو و بهینه سازی

آموزش سئو

فارسی سئو

طراحی وب سایت

طراحی وبسایت

تبلیغات آنلاین

آموزش رایگان سئو

آموزش رایگان طراحی

آموزش طراحی

آموزش رایگان فتوشاپ

آموزش برنامه نویسی وب

آموزش برنامه نویسی اندروید

آموزش اندروید

آموزش رایگان انیمیشن سازی

آموزش انیمیشن سازی

فروشگاه ساز

سوپرمارکت اینترنتی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.